Louise Antoinette Seminck

Forum Forums Restricted content Ik zoek informatie over… Louise Antoinette Seminck

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #4829
  robdumasRob Dumas
  Participant

  Dag Maureen,

  Meer dan wat je nu gedaan hebt, inclusief stamboom Seminck aangemaakt op Myheritage, kun je niet doen.
  Wat resteert is wachten tot er meer informatie naar boven komt zoals een ‘match’ met een andere stamboom.
  Met genealogisch – of stamboom onderzoek moet je geduld hebben.

  Het duurde bij mij ruim 20 jaar voor dat ik de plaats en datum van overlijden van mijn Engelse betovergrootvader in Indië wist te achterhalen.

  En van een aantal ver verwijderde bloedverwanten heb ik nog steeds weinig gegevens en wacht ik al jaren op nieuwe gegevens die vrij komen over hen.

  Weet je, ik heb ervaren dat op een bepaalde ogenblik alles in een stroomversnelling kan komen en er veel nieuwe gegevens omtrent de door jou gezochte personen als het ware naar je toekomen.

  Wie zoekt, zal vinden ! is mijn motto. En soms wanneer je niet op zoek bent naar bepaalde gegevens en met een geheel ander familieonderzoek bezig bent, kun je opeens de gegevens tegengekomen waar je al een tijd lang naar op zoek bent in een publicatie, zoals dat mij overkwam in het geval van mijn Engelse betovergrootvader.

  Ook ik heb een Belgisch-Franse grootvader. Sinds 2 jaar geleden ben ik bezig geweest met de stamboom van de familie van mijn Belgische opa op te stellen, en in 2017 ben ik zowaar in contact gekomen met een achterkleindochter van zijn jongste broer in Frankrijk. Via haar ben er achter gekomen dat mijn opa meer broers en zusters had dan ik eerder had aangenomen. Eind 2017 heb ik de stamboom van mijn grootvader’s voltooid waarin ik voornamelijk de oudste generaties van de familie heb opgenomen.

  Houd goede moed ! De aanhouder wint uiteindelijk, al duurt het jaren.

  Hartelijke groet,
  Rob

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.