Reply To: In welk archief zijn de verslagen van de krijgsraad in Nederlands Indie

Forum Forums Restricted content Algemeen In welk archief zijn de verslagen van de krijgsraad in Nederlands Indie Reply To: In welk archief zijn de verslagen van de krijgsraad in Nederlands Indie

#44460
Edwin_ButterEdwin Butter
Participant

Geachte heer, mevrouw,

Dit is de mailbox van het Bedrijfsbureau van het NIMH. Het Bedrjifsbureau behandelt geen publieksvragen.

U kunt informatieverzoeken en publieksvragen richten aan:
informatievragennimh@mindef.nl
De studiezaal van het NIMH is van dinsdag t/m donderdag te bereiken op: 088-9516622

Heeft u een vraag over de staat van dienst (Landmacht, Luchtmacht,  Marechaussee, Marine of KNIL) of heeft u een genealogische vraag over een militaire voorouder. Kijk dan op: https://www.nimh.nl/zelf-onderzoek-doen/militaire-voorouders (klik op: overzicht uitklappen).

Let op: Het NIMH heeft van de Koninklijke Marine alleen de persoonsdossiers van de geboortejaren 1870-1908.

In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is de aanvraagprocedure voor het opvragen van een persoonsdossier of medisch dossier veranderd.

Voor alle dossiers met geboortejaar na 1922 dient u een aanvraag in te dienen via: Privacyrechten persoonsgegevens | Privacyrechten | Defensie.nl.

Wilt u zowel het medisch- als het personeelsdossier ontvangen dan moet u hiervoor twee formulieren invullen.

 

Het beantwoorden van een inhoudelijke militair-historische vraag kan, naar gelang het aanbod van verzoeken, rond de vijf weken in beslag nemen.

Wenst u nog aanvullende informatie, dan bent u van harte welkom op de studiezaal van het NIMH, Van Alkemadelaan 786 te Den Haag. De studiezaal is op afspraak voor het publiek geopend van dinsdag t/m donderdag van 9.00-16.00 uur. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de studiezaal via 088 9516622. Bij de ingang van het kazernecomplex is er legitimatieplicht.

LET OP: onze studiezaal is in de maanden juni, juli en augustus alleen op woensdag en donderdag geopend.