Doornik

#4531
Anonymous
Guest

Wederom hartelijk dank voor een lijst met interessante gegevens mijnheer Wegman!

De interneringskaart van Paul Doornik was ik ook al tegengekomen op de site van het Nationale Archief, net als het overlijdensbericht van Isabella Zeekaf.

Wat leuk dat u de verlovingsaankondiging van mijn overgrootouders op Delpher hebt gevonden. Ik heb ook al een aantal keren op Delpher gezocht en ben daar, in de Nederlands-Indische kranten, aardig wat interessante info over mijn familie tegengekomen (geboortes, overlijdens, adreswijzigingen, passagierslijsten en reisgegevens). De door u toegezonden verlovingsaankondiging ben ik echter nooit tegengekomen. Wel vond ik op Delpher in de Sumatra Courant van 23-09-1899 een aankondiging dat zij in ondertrouw waren gegaan.
Met deze verlovingsaankondiging heb ik alwéér een passend puzzelstukje van u gekregen; wat fijn!

Mag ik tot slot vragen waar u de laatste 2 gegevens (geboorte J.A.P. Doornik en huwelijk met I.M. Zeekaf) heeft gevonden? En zijn die codes achter deze gegevens toevallig de toegangsnummers tot het desbetreffende archief waar ik die gegevens zou kunnen inzien?
Ik wil namelijk, indien mogelijk, graag een afdruk van deze gegevens maken om in een grote verzamelmap te kunnen doen. Tegen de tijd dat ik flink wat gegevens in mijn map heb wil ik bij de diverse archieven/instanties/organisaties langs gaan om hopelijk nóg meer ontbrekende puzzelstukjes te kunnen vinden (met als ultieme droom ooit Indonesië te bezoeken en nog enkele voetsporen van mijn voorouders terug te kunnen vinden).

Hartelijke groet,
Joanne