Von Liebenstein-Botellho

0
1828
> KLIK OP DE TITEL VAN DIT ARTIKEL OM EEN REACTIE ACHTER TE LATEN of om eerdere reacties te lezen <

In De Indische Navorscher 2009 werd de genealogie gepubliceerd van de familie Von Liebenstein. Op pagina 147-148 treffen we het gezin aan van Wilhelm Frederich Heinrich Egeunius von Liebenstein en Henriette Antoinette Botellho.

Hieronder een foto van dit gezin. Links de pater familias en rechts zijn vrouw. Hun kinderen achterstij rij v.l.n.r. Wilhelmina, Augusta Frederika, Ludwich Wilhelm (zittend), Carel Rudolf en Heinrich Adrian; voorste rij v.l.n.r. Hendrica Christina (half op de schoot van haar vader), Charlotte Alice, Frederich, Adriane Gertrude en Johannes Gerardus (staande bij zijn moeder).

Dochter Hendrica Christina werd niet in de genealogie Von Liebenstein vermeld. Zij trouwde met een Engelsman en woonde in Engeland.

Gezin Wilhelm Frederich Heinrich Eugenius von Liebenstein-Botellho

Foto: Ben Heijden

Tekst: Roel de Neve

> KLIK OP DE TITEL VAN DIT ARTIKEL OM EEN REACTIE ACHTER TE LATEN OF OM EERDERE REACTIES TE LEZEN <

Vind je het leuk als in deze rubriek ook een foto uit jouw familiealbum gepubliceerd wordt? Stuur deze dan naar de redactie (redactie@igv.nl). Daarbij graag vermelden wie er op de foto staan en, indien bekend, waar en wanneer de foto genomen is en ter gelegenheid waarvan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.